Farmàcies úniques

Dissenyem per crear una
identitat pròpia

Farmàcies úniques

Dissenyem per crear una
identitat propia

FARMÀCIES

Vols millorar la teva farmàcia?

Experiència

Les claus d’una farmàcia a les teves mans.

Més funcional, més comercial
Aprofitant la tecnologia reduïm espais no comercials per augmentar l’espai funcional i d’exposició per millorar l’experiència dels clients.

Cada departament compta
Renovar permet redistribuir. Redistribuir permet donar a cada departament el seu propi protagonisme. Higiene, cura personal, dental, capil·lar, cosmètica, nutrició… tot compta.

Un espai amb personalitat
La relació amb els clients comença amb l’espai, per això tenir una identitat pròpia i un compromís de diferenciació generarà un impacte positiu en cada client.

Avantatges

Renovar és rendible.

* Crea una identitat pròpia i personalitza el teu mobiliari.
* Automatitza eines i serveis que faciliten el teu dia a dia.
* Millora l’experiència dels clients ampliant l’espai comercial.
* Optimitza l’espai d’emmagatzematge i guanya en comoditat.
* Incrementa la fidelització i captació de nous clients.
* Guanya en atenció personalitzada a l’espai de venda.
* Augmenta vendes i optimitza costos reorganitzant l’espai.

Per tu, per la teva farmàcia
i pels teus clients.

Dissenyem farmàcies
rendibles

Ningú coneix tan bé la teva farmàcia com tu. Per això, és important pensar conjuntament un espai que respecti les necessitats del negoci, potenciï les possibilitats de l’espai i creï una personalitat única. I així, és com el disseny augmenta la rendibilitat del teu negoci.

Funcional, de qualitat i
versàtil.

Reinventar l’espai suposa millorar l’experiència del client, la vida dels treballadors i les sinergies que el disseny permet crear entre ells. Dissenyem per optimitzar i trobar noves oportunitats per la teva farmàcia que facin més còmode la teva vida amb la màxima qualitat.

Solucions intel·ligents i
automatitzades

Cada espai mereix un tractament especial. Per això, cuidem cada detall per fer de la teva farmàcia un entorn actualitzat, modern, personalitzat i adaptat a les necessitats del dia a dia de clients i treballadors amb l’última tecnologia per automatitzar i facilitar processos.

Cada farmàcia és única.
Cada projecte de disseny, reforma i interiorisme, també.

VEURE TOTS EL PROJECTES

Farmàcies úniques

Explica’ns la teva idea
Escoltar-te és el primer pas per fer-la realitat

CONTACTE

La millor estratègia +
Comunicació i treball en equip

Anàlisi

Renovar és repensar, per això cal un complet estudi previ del funcionament diari de la farmàcia, els objectius i les idees que es volen assolir, la inversió adequada i els espais que es disposen.

Objectius

Cada projecte persegueix una fita diferent, o diverses a la vegada, Millora del flux operatiu intern, optimització d’espais, canvi integral de l’espai de venda, millora de visibilitat, creació d’identitat pròpia, reposicionament, captació… Quin és el teu?

Compromís

Per assolir tots els objectius amb la màxima eficiència, comptem amb un equip integral d’estratègia, disseny, màrqueting i enginyeria al teu servei per traçar amb tu el millor pla que respongui a les teves necessitats i recursos.

Estudi

En la primera fase de treball, definim quines funcionalitats ha de tenir la farmàcia, els aspectes a millorar, les carències, necessitats i quins espais potenciar. I ho fem amb la participació més important de totes, la teva.

Projecte

És la fase decisiva on distribuïm els espais en relació amb les decisions preses en la fase d’estudi i n’assegurem la viabilitat amb l’equip d’enginyeria per ajustar el projecte als requeriments i les normatives específiques del sector.

Disseny i Màrqueting

Amb el projecte aprovat, iniciem el disseny personalitzat de tots els espais, agrupant tots els elements de local, des d’equipaments, mobiliari i interiorisme, per crear un espai únic amb identitat pròpia: la teva farmàcia.