FARMÀCIES

Vols millorar la teva farmàcia?

Projectes de
FARMÀCIA A MIDA

Crear o renovar l’espai de farmàcia requereix d’un anàlisi previ posant tots els elements en consonància. S’ha d’emprendre un viatge fins a l’objectiu per tornar enrere i posar uns fonaments que permetin arribar al nivell més exigent. Quan s’ha assolit aquesta part, la resta son uns engranatges que formen un procés.

Psicologia del
COMPRADOR

Reinventem l’espai de farmàcia. Amb el pas del anys, els espais necessaris per dispensació d’EFP i OTC es van reduint, alliberant espais que permeten fer créixer les famílies de salut dental, infantils, i donar pas a nous espais menys habituals destinats a la venda de famílies de cosmètica, dietètica, fitoteràpia…

Farmàcia Teide

Mobles
A MIDA

Fàbrica Saurina

Un projecte a mida, requereix de mobles pensats per complir amb les exigències del disseny, mantenint la màxima qualitat i creant espais pràctics ajustats a les necessitats del dia a dia.

Per que no hi ha dos iguals, dissenyem mobles adaptats a cada espai-client. La qualitat és un factor d’inflexió per nosaltres, per això, els nostre mobiliari es compon d’una estructura base fabricada per la prestigiosa casa Saurina, amb més de 50 anys d’experiència, adaptada al particular disseny creat d’inici per a cada farmàcia.

Assessorament, formació i entrenament per a titulars i personal de farmàcia, proveint-los d’eines i estratègies pròpies del coaching i la PNL tant a nivell personal com professional, amb la finalitat de millorar les relacions interpersonals i l’ambient laboral per aconseguir que la vostra farmàcia sigui un lloc amable i un negoci cada dia més productiu i rendible.